Flotte kviste i Århus, Højbjerg, Skåde og omegn

Vi tilbyder både nye kviste eller renovering af eksisterende kviste på din ejendom. Vi renoverer dine eksisterende kviste med nye inddækninger samt med beklædning af zink, aluminium eller kobber.

Samtidig indgår vi samarbejde med forskellige tømrerfirmaer så dine eksisterende kviste bliver gennemgået, med henblik på at udskifte råddent træværk og optimere isoleringen. Efter ønske kan vi også montere nye kviste. Disse bliver præfabrikeret på værkstedet og dernæst opsat på dit hus.

Fordele ved kviste

Hvorfor vælge en kvist til dit hus? En kvist er en god investering, som både bidrager til mere lys, gulvplads og god højde på din ejendoms første sal. En kvist vil give et væsentligt bedre lysindfald til rummet samt mere gulvplads, så du kan udnytte etagen bedst muligt. Desuden kan det give ekstra rumhøjde, så rummet virker større. Dette vil gøre det nemmere for dig at møblere rummet helt ud til kvisten.

Forskellige typer kviste

Der findes i dag forskellige former for kviste. De fire hovedtyper er følgende:

  • Traditionelle kviste
  • Taskekviste
  • Fabrikskviste
  • Front- eller gavlkviste

Vi kan rådgive dig om det bedste valg, så den nye kvist passer præcis til dit hus og dine ønsker. Dette gælder både i forhold til hustype, størrelse samt materiale- og farvevalg.

Opgaver med kviste i Østjylland

Vores arbejdsopgaver er primært i Østjylland, og vi har bl.a. løst opgaver for kunder i byerne Aarhus, Viby, Aabyhøj, Skåde og Højbjerg. Ring til os på telefon 40 60 16 60, og vi står klar til at hjælpe dig med en ny kvist eller andre blikkenslageropgaver.