Tagrender i Århus, Højbjerg, Skåde og omegn

Vi laver mange forskellige typer og størrelser af tagrender og nedløb. Når vi udfører opgaver inden for tagrender i zink, benytter vi os bl.a. af produkter fra VMZINC og Rheinzink, hvor der findes utrolig mange udformninger bl.a:

  • Halvrunde
  • Kvartrunde (arkitektrender)
  • Firkantede

Disse profiler bidrager alle med et spændende og rustikt udtryk. Du er sikret topkvalitet, som både er funktionelt og af vedligeholdelsesfrit naturmateriale.

 

Tagrender i zink er en holdbar løsning

Tagrender i zink kan løfte dit hus udseende og arkitektur. Vi tilbyder tagrender i 99,995 % ren zink, som med tiden ældes flot og holder i mange år. Når vi monterer zinktagrender, er det et håndværk, der opsættes og loddes sammen i fuldstændige vandtætte samlinger. Dette giver et resultat, som er af højeste kvalitet og sikrer en lang levetid. Læs mere om zinktagrender fra VMZINC her.

Tagrender fra Rheinzink

De halvrunde tagrender i zink fra Rheinzink lever op til de miljøkrav, der findes og kan holde til al slags vejr. Rheinzink har valgt at udvide deres materialegaranti til 30 år, hvilket er fordelagtigt for dig som kunde. Dette gøres for at understrege materialets lange levetid og som supplement til de lov- og branchebestemte garantier der i forvejen findes. Med en minimal vedligeholdelse, vil zinktagrenderne også se flotte ud om mange år. Vi lodder altid tagrenderne.

Ring til os på 40 60 16 60, og hør mere omkring vores tagrender i zink. Vores arbejdsopgaver er primært i Østjylland, og vi har bl.a. løst opgaver for kunder i byerne Aarhus, Viby, Aabyhøj, Skåde og Højbjerg.

Vi laver ikke kun tagrender i zink. Har man helt specifikke ønsker til farve kan tagrenderne også laves i aluminium. Her man også vælges forskellige former såsom halvrunde, kvartrunde og firkantede.

Der er produktgaranti på 40 år så det er også en fremtidssikret løsning.